Glaswerk

Glaszetter bij koude ramen

Een glaszetter kan veel doen om het uitzicht van je huis of zaak te verbeteren. Als je oude, tochtige ramen hebt, kunnen we ze vervangen door nieuwe, energiezuinige modellen die je helpen je verwarmings- en koelingskosten laag te houden. We kunnen ook nieuwe ramen plaatsen bij een nieuwbouwproject. Wat je beglazingswensen ook mogen zijn, Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. is er om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan!

De glaszetter bij ruitschade

Als je ruitschade hebt, is het belangrijk dat je die zo snel mogelijk laat repareren. Gebroken glas kan niet alleen een gevaar voor de veiligheid zijn, maar het kan ook tocht en vocht binnenlaten, wat verdere schade aan je eigendom kan veroorzaken. Als je Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. belt, sturen we direct een glaszetter naar je toe om de schade op te nemen en met de reparatie te beginnen. We werken snel en efficiënt om je ramen weer in orde te krijgen, zodat je gerust kunt zijn dat je eigendom veilig en gezond is. Vaak gaat dit door middel van tijdelijk glas. Dit is om verdere ruitschade te voorkomen. Zonder extreme voorrijkosten of andere bijkomende kosten. Uw glas wordt daarna uiteraard vervangen door nieuw glas. Wij kunnen ook het oude glas verwijderen. Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Dan kunt u het beste direct bellen naar ons.

Glaszetten als specialistische klus voor jaarlijkse besparing op energiekosten?

Wil je hr glas laten plaatsen voor een hogere isolatiewaarde? Of toch liever isolerende coating? Met de steeds meer stijgende energieprijzen is dubbel glas om uw woning beter te isoleren een steeds vaker voorkomende besparing maatregel. Dit is iets wat nauw luistert. Ruiten moeten worden gezet door een echte vakman. De professionele glaszetter is een betrouwbare vakman en ervaren in het plaatsen van verschillende soorten glas. Wilt u uw woning verduurzamen? Dan is het verstandig een glaszetter te laten inhuren.

Of u nu een vrijstaande woning heeft of een tussenwoning. Tegenwoordig zit in veel nieuwbouwhuizen standaard dubbel glas of beter voor optimale isolatie. Een onderzoek uit 2018 laat echter nog zien dat 40% van alle woningen nog enkel glas heeft. De overheid stimuleert om uw woning energiezuiniger maken door glas te plaatsen. Wij bij Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. hebben een snelle glasservice en komen graag bij u langs om bijvoorbeeld dubbel glas plaatsen. Neem vandaag nog contact op om tot een offerte te komen.

Dubbel glas, HR glas of Triple glas voor nieuwe ramen

Deze informatie is een korte samenvatting van het artikel van

HR++ en driedubbel glas zijn soorten isolatie. Enkel glas bestaat uit slechts één laag glas, die niet goed isoleert. Dubbel glas heeft twee lagen en is een matige isolator. HR++ is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het zeer goed isoleert. Driedubbel glas bestaat uit drie glasplaten met een coating en een isolerend gas, waardoor het super isolerend is. Vacuümglas is dubbel glas dat extreem goed isoleert. In het artikel van milieucentraal staat precies beschreven wat de besparingen zijn per glastype per jaar. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Waarom schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. uw partner is voor glaswerkzaamheden

Bij Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. ben je aan het juiste adres! Wij zijn je plaatselijke glaszetter in Noord-Brabant en we zijn al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in beglazing. We werken snel en efficiënt, zodat de schade aan je raam zo snel mogelijk hersteld wordt. We adviseren je ook over de beste glassoort voor je ramen, of het nu dubbel glas, HR glas of driedubbel glas is. Bezoek onze website of neem vandaag nog contact met ons op om meer over onze diensten te weten te komen! Bedankt dat u gekozen hebt voor Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V., uw plaatselijke glaszetter in Noord-Brabant!