Onze diensten


Bedrijven, VVE’s, Particulier wij helpen graag

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. voert uw totaalonderhoud en schilderwerkzaamheden uit. Wij denken graag met u mee en geven altijd eerlijk en professioneel advies.
Voor uw binnen en buiten werkzaamheden.

Breed pakket aan diensten

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. ontzorgt u met een breed pakket aan diensten. Van de traditionele schilderwerkzaamheden tot totaalonderhoud. Wij bieden maatwerk in uw onderhoudsbehoefte. Of u nu kiest voor een eenmalige schilderbeurt of voor planmatig duurzaam onderhoud. Wij voeren alle werkzaamheden volgens kwaliteitsnormen uit. Bij planmatig duurzaam onderhoud kunnen wij u totaal ontzorgen. Wij nemen dan al het onderhoud voor onze rekening. Dat doen wij op basis van een duidelijk onderhoudsplan met prestatie-afspraken heldere financiële afspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent, ook voor de lange termijn. Tevens hebben we ervaring met resultaat gericht samenwerken en zijn we daarin een ervaren partij.

Schilderwerk

Streeploos, strak én met een glimlach. Ons team heeft ervaren vakmensen die geen uitdaging uit de weg gaan. Binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Steigerwerkzaamheden of hoogwerken nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer weten?

Meerjarenonderhoud

Schilderwerk planmatig laten uitvoeren met een meerjarenplan? Zekerheid en langdurig samenwerken? Bent u een beheerder die een bedrijfspand of kantoor professioneel en representatief eruit moet laten zien. Wij zijn uw partij.

Beglazing

Een ervaren glaszetter nodig? Decoratieglas, spiegels, isolatieglas ( wij hebben een ruim assortiment aan glas voor de verduurzaming van uw woning ) of tijdelijk glaswerk bij schade. Wij verzorgen 24/7 service voor schadegevallen. Meer weten?

Adviseren

Onze kleurspecialisten zijn volledig getraind op nieuwste trends. Het kan lastig zijn om te bepalen welke kleur of tint het beste past. Wij helpen graag.