Diensten

  1. Home
  2. Diensten

Schilderwerk

Zowel onderhoud als nieuwbouw aan allerlei projecten

Reparaties

Vakkundige reparatie van beton- en houtrot

Wandafwerkingen

Zowel traditionele als moderne wandafwerkingen

Behangen

met glasweefsel – vinylbehang- alle andere behang soorten

Beglazing

Isolatieglas – Decoratieglas – Spiegels enz…

Advies op het hoogste niveau!

Onze kleurspecialisten zijn volledig getraind en volgen regelmatig een bijscholing voor de nieuwste trends en bewerkingstechnieken. Het kan soms erg lastig zijn om te bepalen welke kleur of tint het beste bij uw interieur of stijl van uw woning past.

Wij denken graag met u mee!

Onze kleurspecialisten kunnen uw op verschillende manieren adviseren:

  • Het uitzoeken van een passende kleur van uw muren, trap, meubels of andere te schilderen objecten;
  • Indien u een bevestiging zoekt van de reeds uitgezochte kleurstelling informeren wij u graag over de mogelijkheden;
  • De beslissing of het houtwerk dat wordt geschilderd in hoogglans of zijdeglans wordt opgezet;
  • Speciale bewerkingen van hout of muren. Onze kleurspecialisten zijn tevens thuis in de mogelijkheden met speciale bewerkingen.
  • Kleurenonderzoek kan worden gedaan om zo te achterhalen wat de oorspronkelijke kleuren van uw woning waren of welke kleurstelling er op dit moment goed bij uw woning past.

Onze kwaliteitsgarantie

Doormiddel van ons kwaliteits en veiligheidsbeheersysteem controleren en bewaken wij deze doelen binnen het bedrijf. Ontmoette als uitganspunt de Standaarden van VCA waarvoor Schilderbedrijf de Bresser gecertificeerd is.

Het Gezondheids- veiligheids- Milieu- en Kwaliteitsbeleid van Schildersbedrijf de Bresser worden ondersteund door inspanningen van de directie, persoonlijke verantwoordingsplicht, opleiding, Een eerlijke aanpak en prestatiemeting. Wij spannen ons dan ook in om ongevallen, schade aan het milieu zeker te vóórkomen.

Schildersbedrijf de Bresser werkt aan een sterke kwaliteitscultuur waardoor al onze schilders op een verantwoordelijke manier werken om zo het beste resultaat te bereiken voor onze opdrachtgevers.

Menu